Tiedonhallinnan ylläpidon aamu (järjestelmäsalkku ja tieto, TOS, tiedonhallintamalli)

Tiedonhallinnan osalta työ jatkuu joka vuosi, muutosta on ilmassa joko uusien tai vaihtuvien järjestelmien takia. Myös lainsäädäntö muuttuu esim. arkistolaki tai EU:sta tuleva uusi lainsäädäntö. Lisäksi elämme poikkeuksellista aikaa, pandemia jatkuu ja Euroopassa käydään sotaa. Organisaatiossa tiedonhallinnan muutokset on arvioitava säännöllisesti ja vuosittain.
Organisaation toimintaa ja toimintaympäristöä on aktiivisesti seurattava, tarkasteltava ja tarpeen mukaan luotava kehittämispolkuja ja toteutettava uudistuksia. Toiminnan uudistukset vaikuttavat usein viranomaisten tiedonhallintaan ja uudistusten toteuttamiseksi on uudistettava myös tiedonhallintaa. Tiedonhallintalain vaatimuksena on muutosvaikutusten arviointi mm muutostilanteiden taloudellisten ja toiminnallisten riskien ennakointia, yhteen toimivuus ja tietoturvallisuus.
Organisaatioilla voisi olla käytössä myös vuosikello. Tarvitaan prosessi, joka varmistaa, että oleelliset toimenpiteet tulevat tehtyä. Miten tiedonhallinnan työ jatkuu, miten muutoksia arvioidaan?

Webinaarikoulutuksessa opimme minkälainen tiedonhallinnan vuosikello voisi olla? Mitä pitää vielä huomioida?

Tiedonhallinnan ylläpidon aamu


Päivämäärä

25 loka 2022

Aika

09:00 - 12:00

Hinta

220,00€

Kouluttaja

Jarkko Koivuniemi

Ilmoittaudu koulutukseen

Tiedonhallinnan ylläpidon aamu 220 € HLÖ +alv
Available kpl: 49
The Tiedonhallinnan ylläpidon aamu ticket is sold out. You can try another ticket or another date.