Koulutukset

Aluekoulutus – Boreal Seminars
Aluekoulutus suunnittelee, tarjoaa ja toteuttaa kunnille, yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille koulutus- ja kehittämistilaisuuksia.

Ajankohtaiset kurssit
Aluekoulutuksen täydennyskoulutus painottuu kuntien, kuntayhtymien, yritysten ja tutkimus- sekä koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa, asiakaspalvelua ja taloushallintoa. Koulutukset syntyvät asiakkaiden tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti.
Avoimien koulutuksien lisäksi järjestämme sisäisiä, eri organisaatioiden yksilöllisten tarpeiden mukaisia koulutustilaisuuksia.

Asiantuntevat kouluttajat ja asianmukainen koulutusmateriaali
Koulutuksien onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista, valtionhallinnosta ja johtavista tilintarkastus- ja konsulttitoimistoista. Kouluttajat laativat jokaista koulutusta varten tiivistelmän luento-osuudestaan.

Tältä sivulta löydät kaikki koulutuksemme.

Tervetuloa kouluttautumaan

26
toukokuu
09:00 – 12:00
Verkkokoulutus

KVTES yleistyöaikamääräykset

KVTES yleistyöaikamääräykset Säännöllinen työaika Poissaolojen vaikutus säännölliseen työaikaan – Täyttä työaikaa …

3
kesäkuu
13:00 – 15:00
Verkkokoulutus

Asiakasmaksulain uudistus

Koulutuksessa käsitellään terveydenhuollon asiakasmaksujen yleisiä periaatteita ja perehdytään aiheeseen oikeuskäytännön …

18
kesäkuu
08:00 – 15:00
Verkkokoulutus

Arkistoinnin perusteet

Koulutuksessa käsitellään arkistointiin liittyviä kysymyksiä perusteista lähtien. Koulutuksessa käydään …

8
syyskuu
09:00 – 12:00
Verkkokoulutus

KVTES toimistotyöaikamääräykset

KVTES toimistotyöaikamääräykset Säännöllinen työaika Poissaolojen vaikutus säännölliseen työaikaan – Täyttä työaikaa tekevän – …

No event found!