Koulutukset

Aluekoulutus – Boreal Seminars
Aluekoulutus suunnittelee, tarjoaa ja toteuttaa kunnille, yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille koulutus- ja kehittämistilaisuuksia.

Ajankohtaiset kurssit
Aluekoulutuksen täydennyskoulutus painottuu kuntien, kuntayhtymien, yritysten ja tutkimus- sekä koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa, asiakaspalvelua ja taloushallintoa. Koulutukset syntyvät asiakkaiden tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti.
Avoimien koulutuksien lisäksi järjestämme sisäisiä, eri organisaatioiden yksilöllisten tarpeiden mukaisia koulutustilaisuuksia.

Asiantuntevat kouluttajat ja asianmukainen koulutusmateriaali
Koulutuksien onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista, valtionhallinnosta ja johtavista tilintarkastus- ja konsulttitoimistoista. Kouluttajat laativat jokaista koulutusta varten tiivistelmän luento-osuudestaan.

Tältä sivulta löydät kaikki koulutuksemme.

Tervetuloa kouluttautumaan

16
maaliskuu
09:00 – 15:00
Verkkokoulutus

Koulukiusaamisen juridiikka

Turvallinen opiskeluympäristö Fyysisen ympäristön turvallisuus Psyykkisen ja sosiaalisen opetusympäristön turvallisuus Epäasiallinen käytös …

15
huhtikuu
09:00 – 13:30
Verkkokoulutus

Tietosuojan vuosikello

Tietosuoja on tuotava organisaatiossa säännöllisesti esille. Esimerkiksi viranomaisten päivittyviä …

16
huhtikuu
09:00 – 12:00
Verkkokoulutus

Verkkojulkisuus kunnassa

*Julkisuusperiaate *Perusoikeuksien punninta *Asiakirjat kunnan nettisivuilla *Välttämättömät henkilötiedot Verkkojulkisuus kunnassa …

11
toukokuu
09:00 – 12:00
Verkkokoulutus

Monialainen yhteistyö

Koulutuksessa opit mm. monialaisesta yhteistyövelvoitteesta sosiaalihuollossa ja mitä tarkoitetaan …

No event found!