TikTok kuntasektorille ja julkiselle toimijalle

Organisaatioiden sosiaalisen median viestinnän kehittäminen on avainroolissa vaikuttavuuden lisäämisessä. Sosiaalisen median käyttö on noussut pandemia aikana 43 %. TikTok on noussut paikon ohi Instagramin, ja käyttäjämäärät ovat huimassa kasvussa Suomessa ja muualla. TikTok on ennen kaikkea sosiaalisen median videopalvelu, ensin ehkä nuorille, mutta innostaa nyt aikuisiakin.
Miten TikTokissa tuotetaan lyhyitä videoklippejä ja miten nousta, vaikka kansainväliseksi vitaaliksi. Pidä yllä organisaation omaa TikTok kanavaa – tähän on pakko tutustua yrityksen ja mietittävä mahdollisuuksia. Palvelu mahdollistaa käyttäjilleen videoiden luomisen TikTokin omalla editorilla ja niiden julkaisemisen sekä toisten käyttäjien videoiden katselemisen.
Kuinka valita ja tehdä TikTok videoita oikealle kohderyhmälle, mitä sisältöjä ja julkaisemisen keinot? Koulutuksessa opitaan myös TikTok somestrategiaa, sisältösuunnittelua ja TikTok kanavan hallintaa.
Miten tekemistä mitataan ja hyödynnetään TikTokkia organisaation käytössä.
Minkälaisia sidosryhmiä tavoitetaan? Koulutuksessa on esimerkkejä TikTok kanavaan viestimistä
Tässä koulutuksessa opitaan uutta TikTokista, tekemistä sekä analysoida tekemistä että tuloksia. TikTok on oivallettava, koska sosiaalisen median luonteeseen kuuluu nopeatempoisuus, mutkattomuus, huumorikin sekä rohkeus. TikTok haastaa Instagramin vaiko jo ohittanut paikoin sen?

 

TikTok kuntasektorille ja julkiselle toimijalle


Päivämäärä

02 kesä 2022

Aika

09:00 - 12:00

Hinta

220,00€

Kouluttaja

Jarkko Koivuniemi