Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tuloksellinen järjestäminen

Koulutuksen tarkoituksena on muodostaa kuntien ja kuntayhtymien luottamushenkilöille, johtaville viranhaltijoille, esihenkilöille, hallinnon ja tarkastustoimen asiantuntijatehtävissä työskenteleville toimintamalli hyvän hallinnon ja tuloksellisen sisäisen valvonnan järjestämisestä. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät eri toimijoiden tehtävät ja vastuut sekä voit toimeenpanna hyvän hallinnon säännösten ja sisäisen valvonnan kokonaisuuden.

Koulutuksessa havainnollistetaan todellisten tapausesimerkkien avulla kuntalain ja hallintolain menettelytapa säännösten ja sisäisen valvonnan valvontatoimien soveltamista. Esimerkkien avulla käydään läpi toimenpiteitä ja erilaisia työkaluja sekä sovelluksia sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämiseksi ja sisäisen valvonnan selonteon laatimiseksi. Koulutuspäivän päätteeksi käydään läpi ilmoituskanava sääntelyn keskeiset näkökulmat ja velvoitteet.

Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tuloksellinen järjestäminen


Päivämäärä

24 marras 2021

Aika

09:00 - 15:30

Hinta

250,00€

Ilmoittaudu koulutukseen

Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tuloksellinen järjestäminen 250/ hlö + alv
Paikkoja vapaana kpl: 50
The Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tuloksellinen järjestäminen ticket is sold out. You can try another ticket or another date.